kerkbinnen

Op 3 september 1979 werd de Stichting Manifestaties Martinikerk officieel opgericht. In de oprichtingsakte is de doelstelling van de Stichting geformuleerd: "Het doel van de Stichting is het organiseren van manifestaties op cultureel en daarmee verband houdend in het bijzonder in de Martinikerk in Doesburg, zulks rekening houdend met de aard en de geaardheid van de kerk"

 

 

Activiteiten 2020

 

Sint Maartensmaaltijd 13 juni a.s. is afgelast!

 

De organisatie van Stichting Manifestatie Martinikerk heeft moeten besluiten de Sint Maartensmaaltijd van 13 juni a.s. af te lassen. Hetzelfde hebben de Hanzefeesten besloten.


Intern zal worden onderzocht of eventueel zaterdag 5 september 2020 tot de mogelijkheden bestaat en als dat niet mocht blijken, verschuiven we de Sint Maartensmaaltijd naar 2021.
De datum 5 september 2020 is afhankelijk van het aantal vrijwilligers die op deze datum kunnen komen helpen en ondersteunen.

 

Bij vragen kan men mailen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Stichting Manifestatie Martinikerk bestond in 2019 40 jaar!  

  

 


Het Sint Maartens zingen vindt op woensdag 11 november 2020 plaats. 

 

   

 

Laatste nieuws

.......... De Sint Maartensmaaltijd in combinatie met de Verzamel & Curiosamarkt heeft plaats gevonden op 10 juni 2017 De foto's die tijdens dit evenement gemaakt zijn vind je in het menu -Sint Maartensmaaltijd- ..........

Locatie

Zoeken